Kylpyhuone- ja saunaremontit alusta loppuun Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja aloitetaan remontointi yhdessä

 Asiakkaani voivat nauttia aina laadukkaasta kädenjäljestä. Sauna- ja kylpyhuoneremontit hoituvat vuosien ammattitaidolla, eikä piilokuluja ole. Ennen projektin alkua luon yhdessä asiakkaan kanssa realistiset kustannus- ja aikatauluarviot. Avoin keskustelu on onnistuneen projektin avain, ja se takaa asiakkaalle halutun lopputuloksen. Jos tarvitset apua suunnittelutyössä, materiaalien tai alihankkijoiden tavoittamisessa, olen käytettävissäsi.


Mikäli suunnittelet saunaremonttia tai muuta kylpyhuoneen uudistusta pääkaupunkiseudulla, pyydä Espoon Laatoitus Ky:ltä tarjous!

Saunaremontti on luottamustehtävä

Yksityiskodin saunan remontoimisessa vaaditaan vankkaa ammattitaitoa ja luotettava tekijä. Ohjaan asiakasta koko remontin ajan, ja tiedät koko ajan, missä mennään. Konsultoin mielelläni myös saunojen ja kylpyhuoneiden suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Tarvittavien materiaalien hankinnassa ja toiminnassani noudatan aina asiakkaan toiveita. Voimme sopia yhdessä materiaaleista ja mahdollisista aliurakoitsijoista aina tapauskohtaisesti.

Remontoidaan saunasi – ota yhteyttä

Kylpyhuoneen remontointi ei ole enää suuri urakka!

Pienikin asiakas on yhden miehen firmalle todella tärkeä – ja palvelu on sen mukaista. Toimintatapoihimme kuuluu asiakaslähtöisyys, mikä tarkoittaa asiakkaan tarpeet ja toiveet edellä työskentelyä. Toteutan kattavan ja monipuolisen kylpyhuoneremontin lisäksi lattioiden ja seinäpintojen laatoituksen tarvittaessa. Myös käytännön järjestelyt hoituvat kauttani. Tehdään yhdessä remontin suunnittelutyö, minä vastaan toteutuksesta, jälkisiivouksesta ja jätekuljetuksesta. 


Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin toteutetaan juuri unelmiesi kaltainen kylpyhuone- tai saunaremontti.